Welcome to my blog.. LOVE it? thank you~ HATE it? HELL is Waiting For You..MUUAAAAHHH!! ~! !!♥sukasukicacimaki♥!!: HAHA.. Batak!

:: Gonjeng ::

Friday, 6 April 2012

HAHA.. Batak!

ASSALAMUALAIKUM... 



nampak tajuk tu? actually beta tidak tahu mahu letak tajuk apa.. memandangkan beta suka sebut perkataan 'batak' tu, jadi beta bubuh lar perkatan 'batak' tersebut..

apa itu BATAK?? actually beta pun tidak tahu apa maksud perkatan batak tu.. ianya seperti seronok untuk disebut..lol tetapi mengikut sumber2 yang 'boleh' dipercayai, batak bermaksud lebih kurang macam 'excited' dan yang paling penting bukan perkataan mencarut ok adik-adik...

ok.. berbalik kepada kejadian yang berlaku hari ni... hmmm... actually tidak ada apa-apa yang menarik pun.. memandangkan hari ni Good Friday maka ianya cuti bagi negeri Sabah dan Sarawak.. semenanjung thaipusam ja ok.. emm.. hari yang hujan dan boring.. boleh tahan beta tidur petang tadi.. ternak lemak katanya...


disamping itu, tadi baru sahaja beta mendapat panggilan daripada adik angkat beta yang ala-ala tanggang itu.. dia ni annoying sikit.. suka hilang macam biskut lepastu muncul tiba-tiba bila dia ada problem.. malang kan? tadi kononnya dia telah putus dengan girlfriend dia yang a bit annoying juga..phui2! baru taw.. sudah lar adik2..better concentrate spm tahun ni.. bunga tahi ayam bukan sekuntum dan kumbang tahi bukan seekor kan?


baiklah, sampai disini sahaja coretan beta.. sepupu beta lagi ingin menggunakan laptop cabuk ni.. selamat malam rakyat jelata.. :)

p/s: phui! agak buang tebiat aku malam ni.. penat siot taip ayat hang tuah ni.. sokey, demi menjadi melayu sejati..lol

0 comments:

Post a Comment

Follow by Email