Welcome to my blog.. LOVE it? thank you~ HATE it? HELL is Waiting For You..MUUAAAAHHH!! ~! !!♥sukasukicacimaki♥!!: June 2011

:: Gonjeng ::

Wednesday, 8 June 2011

Papai~ c u soon~

SAYONARAA~ ;'( 

mayb ne entri yg last bwat masa terdekat ne.. pasal apaa?? sbab cuti maw abis suda lar.. brodband sama laptop pn maw kena tarik balik sudaa ne.. keja rumah pn melambak suci nda tersentuh lagi.. study lagi lar teda.. SPM nda lama lgi.. tp nda jga pndai sedar2 diri.. COME ON ANNA~ SEMANGAT ! lol

sunyi lar blog ne nda ter'update kn.. nda paa.. kalau aku ada masa, ada juga aku mencoret sini nanti.. okay.. jan tlampaw rindu aku arr..(perasan lar pula!) tp klau rindu juga, p lar lawat2 facebook aku di ; http://www.facebook.com/Annafarhana21

okay.. babai semuaa.. c u soon.. take care u ol.. pray for me jgak.. wish me luck for spm soon.. ;) God Bless You All !! Amiin ~ Assalamualaikum.. ;)

p/s; tension aku sndri buka ne blog coz tgok 2 countdown exam d atas.. nda juga pndai sedar2..tp jari masi jugaa menaip.. huu

Tuesday, 7 June 2011

Ayat2 lelaki SARAP !!!

*cerita ini sangatlah ada kena mengena dgn yang masih hidup.. yang mati?? biarlar mati.. Al-Fatihah.. huu*

_situasi ini berlaku 3 hari slpas itu girl brek_

Boy; ui girl, 'couple' kita?? kaw nda lgi dgn c kawan kan? lama suda aku tunggu ne dari kamu stil 'couple' g..
Girl ; eh, apa pulaa?? aku baru lepass brek jgaa ne.. ndakan trus2.. lgipun aku masi blum dapat lupakan c kawan..
Boy ; oww.. ok.. sy paham .. sy bagi kaw masa k.. sy tnggu jga kw 2 smpai bila2 smpai kw dpt buka pintu aty kaw..
Girl ; ukeh boy.. thanx~ ^^


beberapa hari kemudian d facebook;

 "c boy in a relationship with another girl"
c girl pun p komen ;

 Girl; Congrates boy..^^ (bwat2 happy padahal dalam hati pnya bengang !)
Boy; aww.. sorry girl.. ;(
Girl; sorry?? 4 what?? nice apaa.. ;)

tiba2 c boy p sms c girl;

Boy; girl, sorry arr.. sbab kaw baa lmbat maw trimaa aku..ndakan aku maw tunggu lagi?? (sila reffer balik ayt diatas yg bwarna kuning)
Girl ; sokey baa.. ^^ (dasar mulut manis !) 

--> moral of this story ;

 * perempuan jgn tlampaw bharap sama janji lelaki yang sarap ! wlupn kita nda bharap sgt, tp rasa mcm kena kasi buduh2 sejaa
           * lelaki jangan jadi sarap sangat tabur janji manis..

@berita selingan@
- dalam masa 2 bulan sahaja, c boy telah bertukar 6 org awex.. *sumber dpd facebook* (nasib c girl nda jd salah sorang daripadanya)

Monday, 6 June 2011

Lagu Untuk Mama !!

aku ada jumpa satu lagu ne td.. ada orang gubah lagu Justin Bieber 'Baby' (alaa,, yg penah jdi bieber fever dlu 2) jadi bahasa melayu.. tp dorang bukan translate bahasa lar.. org 2 ubah jdi lagu untuk Mama a.k.a Ummi dyaa.. cuba korang nyanyi ikut melodi lagu Baby tuu.. masuk lar jgaa.. hehehe


Lirik Lagu Baby Versi Melayu – Ummi




Oww wooo..
Oww wooo..
Oww wooo..
Kau yang terbaik
Kau penyabar
Kau mutiara
Yang bersinar
Tiap malam
Tiap saat
Dirimu nyata nyata
Indah bahagia
Terlalu dalam rasa ini
Dan mungkin aku sendiri
Kiniku jauh dikau kutinggalkan
Menjauh tuk mencapai impian
Kau yang terbaik
Chorus
Ummi…ummi…ummi..oh terbaik
Ummi…ummi…ummi..oh terbaik
Ummi…ummi…ummi..oh
Ada juga panggil mama
Ulang Chorus
Ku rindu
Dirimu setiap masa
Dan tak mungkin lagi
Aku berkasar
Kisah yang lalu
Biarkan berlalu
Memang aku degil
Buat kau melenting
Aku menangis
Kau bebel tak henti
Kasih sejati
Darimu untuk kami
Ko godam dam… dam… dam..
Dan aku menjadi manusia yang terbaik
Kau terbaik
Ulang Chorus 2x
Ku menyesal semuanya
Dan tak mahu bertengkar
Tunggu nanti ku pulang
Ku kan pohon
Restu dan kemaafan
Ku janji tak akan ulang
Ku sayang kamu selamanya
Kau terbaik
Ulang Chorus 2x
Yehh..yehh..yehh..
Yehh..yehh..yehh..
Kau terbaik.. oh..oh..
MAMA…

Friday, 3 June 2011

AKU TRIP BLOGGER~

' Kau mau bwat BLOG naa??'

"maw.. tp nty lar abis SPM, cz sibuk aku nty"

'kalau kaw maw, aku kasi bwat ne'

" banar?? baa.. karang aku bagi psswrd aku k"


camni lar bermulanyaa aku bleh terjebak mnjdi blogger kunun ne.. walaupun byk halangan menimpa kmi semasa pembikinan blog yg nda sberapa ne ; lupa psswrd lar, panink pilih nama lar, kena tipu psl gajet n perselisihan pndapat.. hahaha.. namun FINALLY siap pun blog aku yg nda sberapa ne..
TERIMA KASIH adiku yg kekurgan kasih syg, Mohd Ruzaini a.k.a Ameng ! kasi cntik lg k.. keep it up ! HAHAHA
 
 
 

Follow by Email