Welcome to my blog.. LOVE it? thank you~ HATE it? HELL is Waiting For You..MUUAAAAHHH!! ~! !!♥sukasukicacimaki♥!!: August 2012

:: Gonjeng ::

Monday, 20 August 2012

Raya Yang Agak Suam-Suam Kuku -raya 1st,2012


SELAMAT HARI RAYA!!
MAAF ZAHIR DAN.... BATIN?? zahir ja lah dulu, batin tiada kaitan.. hewhew *gelak gedik*

tahun ni hari raya jatuh pada 19 ogos tu pun lepas kakak aku yang sms time aku kat surau, 'weh,esok raya..'
and i was like, OKAY....

preparation for this year agak sederhana.. nothing special.. baju kurung dua pasang.. kasut sepasang.. tudung 4 helai..eh,boleh pula?kuih semua kami BUAT di kedai.. tema rumah tahun ni warna PINK!! langsir pink,lapik meja pink,sarung kusyen pink,balang kuih pink..fuhh~~ tetiba pink..

yang x best nya raya kami bila my one and only sister tak balik beraya dengan kami.. almost 3 years dah dia tak beraya dengan kami.. what a sad family! nasib baik ah tahun ni ada dua orang sepupu yang tercinta teman kami beraya tahun ni kalau tak, raya dua beranak lar aku drngan my mum.. my dad? urghh, as usual pagi raya 1st memang tak dengan kami..

apa2 pun have a splendid eid guys!! minta MAHAP banyak2 k.. here our some yesterday pictures .. :)


di pagi raya.. :)

ni lar dua orang kazen aku yang tersinta..hehe

with my beloved mum.. :)

peace haziq!

kojen2 tersinta...

anty kici and anty basar.. ;p

sama tema kami.. hehe

my mum with the twins.. hehe

Anna & Anni

here we are once again!!



ini baru raya pertama.. kalau aku rajin aku update untuk raya kedua lagi k.. hari ni kami ada masak2 sikit.. datang lar.. hoho

SELAMAT HARI RAYA..!



P/S; pagi raya lagi dapat berita yang agak melukakan hati bila aku dapat tahu si DIA rupanya dah ada cewek baru yang di gelarnya CIK KAK!
DUSH! awat no cheq ni gatai sangat nok stalk blog dio... serve me right! honestly, aku still boleh terima kalau dia dah ada dia punya own life.. aku redha, TAPI  please tell me that your cik kak is not 'that girl'..


anyway, SEMOGA KAU BAHAGIA.. :')





Follow by Email