Welcome to my blog.. LOVE it? thank you~ HATE it? HELL is Waiting For You..MUUAAAAHHH!! ~! !!♥sukasukicacimaki♥!!: July 2013

:: Gonjeng ::

Saturday, 13 July 2013

HATI DAN PERASAAN


malam ni agak emosi..
ntahlah.. dalam minggu ni selalu dapat mimpi buruk.. mimpi cik abang curang.. selalu sangat mimpi macam ni..hmm
bila bagi tau dia, dia cakap jangan fikirkan sangat cuma mimpi..
tapi perempuan ni lain.. sentiasa risau perkara tu..
saya bukan apa, cuma mau dia yakinkan saya ja..
sebab benda ni pernah jadi dalam hidup..
*dulu*

saya mimpi dia curang, dia betul2 curang..
dia berabis risaukan saya jangan curang, tapi dia pula yang curang..
dia salah send sms, tapi kaver salah taip, tapi sebenarnya dia yang curang..

sebab tu lah saya takut.. sebab perkara ni pernah jadi.. pengalaman.. ndakan maw biar jadi lagi..
serik baa.. fobia..
saya begini pun bukan dia pujuk hati ni supaya percayakan dia..
ntahlah sedih juga lah..
kadang-kadang dia tanya 'ok ka?' saya tetap akan jawab OKAY.. 
sebab saya MALAS mau layan perasaan..
tapi semua tu di mulut ja.. hati? tuhan ja yang tahu..
walaupun mulut kata redha, hati belum tentunya ikhlas..

dear Khairulanwar, jika anda ada orang lain, tolong lepaskan saya.. saya redha.. tidak perlu seksa atau mainkan perasaan saya.. jika hati anda dengan orang lain, saya relakan kerana cinta itu tidak boleh dipaksa.. :')




*menaip dalam deraian air mata..

Thursday, 11 July 2013

CONFESSION ALA-ALA AWANI.. LOL


NAK TAHU TAK??
HARI NI HARI APA??
HARI NI HARI KHAMIS!!
JAWAPANNYA DAH 9 BULAN KITA COUPLE!!

HAHAHAHAHAH..

ni cuba try test buat pengakuan macam adik Awani kita tu.. kita?? maigaad.. adik korang k.. lol
tapi seriously memalukan laa.. tapi sokey.. dia cuma seorang budak yang mempunyai perasaan cinta di zaman teknologi IT ni.. sebab tu post bagai.. hoho

back to the topic, memang hari ni monthsarry kami pun.. saja mau bagitau sebab jeles dengan awani tu yang baru seminggu dah kecoh.. hoho

btw, HAPPY 9TH MONTHSARRY SAYANGG.. :)





































P/S: sambung PBS eko.. -,-'

Follow by Email