Welcome to my blog.. LOVE it? thank you~ HATE it? HELL is Waiting For You..MUUAAAAHHH!! ~! !!♥sukasukicacimaki♥!!: July 2011

:: Gonjeng ::

Wednesday, 6 July 2011

kalau lar kaan ~~

pernah kamu terfikir maw ulang balik masa??
aku SANGAT MAHU !!
kalau lar aku dapat peluang th, aku maw tukar TIGA perkara ne dalam hidup aku


PERTAMA :
__ STUDY __
kalau lar aku dapat ulang tyme aku abis upsr ary th, aku terima sja tawaran p MRSM th.. dulu takut btul aku bila maw kena kasi masuk d skolah th sbab aku takut teda kawan.. dari aku tahun 5 lagi kunun aku memang mau masuk MAJAKIR.. sbab ada kawan aku sini,, aku pn nda taw napa aku tringin sgt maw msuk majakir ne.. smpai cigu2 aku d skolah rndah pn hairan ne.. brabis dorang suruh aku masuk skolah asrama penuh..bila aku masuk majakir aku rasa aku berputar 360 drjah idup aku..(bukan aku maw cakap majakir ne nda bagus baa).. cuma aku macam lupa diri baa d majakir ne.. tlmpaw ramai kawan kan.. aku lagi cpat pngaruh.. blajar pn tedaa.. kdg2 aku tbayang th camna lar idup aku klau aku jd msuk d mrsm th kn.. hmmm.. tp. pa ble bwat, past is past kan,, just live my life bebeh.. ;)


KEDUA :
__ CINTA __
kalau lar aku ble patah balik masa, aku ndakan maw try utk BERCINTA ne.. myesal pn ada jga baa,, cuma taw lar tym bdak2 th kn, keinginan th kuat.. nmpk org lain ada bf, aku pn gete2 jga maw baa.. kalau aku nda prnah ada bf kan bgus.. ble jga aku jd yg first and last utk laki aku nty.. hahaha.. ble jga aku enjoy idup aku tanpa bf kan.. hehe.. tp kalau maw brenti utk b'bf skang memg nda dapat.. terlmbat suda kan.. mcm candu jga th.. lol.. so kpd adik2 d luar sana, jan ta dlu kan bcinta ar.. ;p


KETIGA :
__FB__

FB
Aku nda maw bwat fb.. fb tlah byk mempngaruhi idup aku !! kalu aku teda fb aku yakin byk dlm idup aku yang brubah,, aku ndakan prnah jumpa n kenal dgn lelaki2 sarap,, pastu musuh pn mungkin teda coz aku teda jumpa yang bikin sakit aty and org lain pn teda sakit aty dgn aku.. fyi, aku crisis ary tu dgn c Mr Sailormoon pn gara2 fb lar tu.. macam aku sakit aty tbaca tmpat dya n dya pn sakit aty tbaca post2 aku utk dya.. klau aku teda fb kn bgus so aku nda taw semua tu n aku ndakan tuduh dya yg bukan.. haiss~ 

Follow by Email