Welcome to my blog.. LOVE it? thank you~ HATE it? HELL is Waiting For You..MUUAAAAHHH!! ~! !!♥sukasukicacimaki♥!!: DARAH KAMEKAZE???

:: Gonjeng ::

Wednesday, 19 October 2011

DARAH KAMEKAZE???

naaaah.. mulakan dengan gambar yang nmpak gangster ckit(angan2).. haha



kawan aku penah cakap,"jangan kacau anna, dia balas tu sbab dya ada darah kamekaze.."
aku ketawa ja lar.. HAHAHA.. dorg ckp camtu sebab aku ne jenis suka balas balik apa orang wat sama aku.. pemurah lar katakan.. hehe
klau dalam gonjeng, aku sama khaleeda yg mcm ada darah hang tuah ckit dibanding dengan c lt sma c nad.. dua2 puteri gunung ledang.. hehe
klau c nad sma lt campin planing something smpai malatup!, tp yg buat aku sma khal jga.. tp khal lar kepala, aku ikur jaa.. hehe.. tp nda paa.. yg pnting smua ada ciri2 sudaa,,
okok.. smbung ceta camna aku bule dapat darah kamekaze tu, ary tu baa, d skulah sikit g kami have a fight dengan geng jalan kangkang(musuh tradisi turun temurun).. 
ne semua pun gara2 dorg yg nda bertamadun.. korang bayangkan lar kami lalu di laluan yg sempit lpastu ada arus bertentangan.. ofkos lar bole tlanggar kan? n tu smua pkara besa lar kan klau jalan sempit?
tp aku nda taw lar pa masalah pompuan2 kangkang ne, dari jauh lg bule nmpak ba dgn tdung yg singkat, skil lipatan tudung lagi ala2 gangster knun melipat tajam, lengan baju g b'sinsing smpai siku, pastu bjalan smua bkangkang smbil dabik dada knun 'gangster' lar tu.. KOMPOM dorg ne yg maw blimpas sma kami,, kami pn steady ja lar knun, tym tu aku, nad n lt ja maw p tndas, c khal teda.. sdngkan dorg tym tu ada dalam 5-6 org lar.. ada aku kesah? redah ja lar..
sprti yang disangka, dlm keadaan yg sesak tu salah sorg dri dorg tlanggar dgn c nad.. nad pun, "aaawww!!" lt pun, "ee,, dorg langgar kaw nad??" lpastu tiba2 ada sora sumbang dari blakang teriak kami, "hoi! buta kaa?! kuat suda kamu?!" aduss!! bdarahnya tlinga, klau ikutkan aty maw ja aku antak pala dorg d tiang tu.. nsib ngat tym tu d public, so malas aku pusing, direct ja kami trus. dorg ja nda taw malu triak2 dpan public tu.. buuuuuww!!
lpastu kami naik lar klas dgan prasaan yg nda puas aty! kmi pun bgi ceta sma yamateh khaleeda, dia panas ne.. kami pun turun balik kiranya maw p aga(sound) lar kunun.. tp ada cigu suda d klas dorg jdi kami limpas2 sambil usha2 ja dari luar.. tungkal baa smua dlam klas tu, td bukan main lg kaan.. tp yg lucu tym kmi limpas2 tu, kaki lima tu nda muat utk 4 org ba, jd tpksa lar sorg puteri tu jalan dalam longkang(longkang yg kering ok)pas2 lt g bganding tangan sma c khal pastu jalan dgn bangga.. mcm dya rasa kuat ne tym tu.. hehe
tp smua tu nda abis d sana jak, bebrapa ary lpastu ada lg.. tym tu kami 4 org tgh membli d kantin, pastu bule nmpak lar geng kangkang ne dlm pjalanan maw p kantin.. tp lpas dorg nmpak kmi trus dorg ubah tujuan dorg p koperasi ne.. kmi pn tersnyum sinis lar tym tu.. hehe.. tp lpastu rpanya brani jga dorg dtg d kantin tu tp kali ne dorg duduk ja dsana.. yg mnariknya, bila kmi maw membyar dgn org2 kantin tu, trus dorg cakap "nah, datang suda perempuan2 temberang" dya bckap smbil mata n mulut dmuncungkan arah geng tu.. kmi pun apa lg, trus bgeng lar sma org2 kantin tu.. rupanya rmai lg org2 nda suka dorg d skolah tu..hahaha.. kotoh!
kami pun slumber ja limpas blakng dorg, b4 kami limpas pnya bising dorg tu triak2,ktawa2.. tp bila kmi limpas ja smua tdiam.. suda kmi limpas ckit baru ada sorg mulutnya yg ambil insurans murahan ckap, "jom kita main langgar2? aaawwww!!" trus ktawa gete2 smua tu.. actually aku nda dgr tym dya ckp camtu, kawan2 aku yg gtaw.. hello?? ada tgok bdan ka b4 maw men langgar2 tu? klau bdan mcm cicak kubing maw langgar aku sma khal bek nda pyh lar.. bek kw kasi lggar ja badan kaw sama dinding tu.. seriously,  tringin btul aku maw siram kaw pkai sirap ais d kantin tu taw..
lpas kwn2 aku kasi ceta gitu, trus kami patah balik p kantin decide maw mkan ja dsna(pdahal jrang ba kmi mkn d kantin).. kmi sngaja pok silap duduk meja cun2 dpan meja dorg.. tkejut babun jga sorg2 dorg tym tu.. baru taw!!
balik2 umah tym tu pnya lar aku geram! bule2 aku kasi ceta sma mama aku hal tu n aku ngatkan mama aku akan marah sbab maw gduh d skulah... tp, nda pula.. bule2 mama aku ckp, "nda payah kamu takut sama org gitu, makin kamu takut makin dorg besar pala tu. macam antu jga kan.. jgn biarkan diri kamu kna buli. pertahankan ba diri tu!" tym tu kagum+impress lar feeling aku tym tu.. tiba2 mcm naik ne smangat aku.. nda sangaka kali ne mama sndri backup.. hihi
pastu tbuka lar ceta zaman muda2 mamaku,, dya ckp dya pnah tmbuk lelki n pompuan.. 1 ary tu ada lelki maw kcau mama aku, tp bila sjuk udh mama aku, kuar lar kuasda 'super sayah' dya tu.. hehe.. dya bule baling meja katil psakit sma lelki tu smpai tbring n bdarah idung tp nda ckup dgn tu mama aku p tandang lg muka dya smpi idung dya patah.. aku pn tkut+kagum dgr ceta mama aku tu.. ada g dya pnah kna aga sma 2 org pompuan gara2 kna fitnah baa.. apa lg, jd genji trus mama aku.. bila sorg pmpuan tu pgang dua2 tgn mama aku, mama aku tandang perut dya smpai tplanting d tmpat parking basikal2.. bjatuhan smua bsikal.. n sorg yg cba myerang tu mama aku antak2 pala dia d dinding.. tragis kan? mcm ceta crows zero pla. hehe
tym tu aku bpikir, napa aku nda bule stabah n skuat mama aku ar? tp c khal ckp ada jga darah tu mgalir d badan kw.. darah kamikaze kan? heekk


nda lar aku taw smua ne.. yg pnting aku memang kagum dgn kbranian mama aku.. byk g ceta n pnglman mama aku yg ada dya ceta,, tp ckup ini ja lar aku ceta cz nda sesuai utk bacaan umum.. tragis,, haha.. tp ganas2 mama aku ne tym dlu ja, skang nda udah.. mama aku tetap sorg yg snstif.. mcm aku jga.. hehe.. aku dlu skulah rndah pn ada cita2 maw jd bezita(yg dlm ceta dragon ball tu).. dulu suka aku ngantak anak urang.. msti ada ja budak maw d kasi nangis.. nda sah klau 1 ary nda bwa berunti or bata pusing2 1 skulah.. tp start drjah 6 smpi skang aku taubat udah n lbih kpada keayuan suda cz start drjah 6 skulah agma geng2 aku smua gud grl ba.. anak ustaz, wnita mlyu trakhir smpi sora pn payah mw d dngar.. so, ini lar hasilnya stelah bkawan dgn dorg tp ada kili ckit bila gabung sma gonjeng.. tp nda teruk lar.. nkal2 mnja jaa.. hehe
nyway, love n adore my mummy soo much! nda kisah lar darah apa pn, yg pnting  memang darah mamaku! hehe
naaahh.. ngam suda ne 4 org utk kami gonjeng.. hehe.. kmu maw yg mna 1?? ;p
ne lar gonjeng aku.. ngam kan sama gambar diatas tu.. hehe


p/s; hey u! blang maw bdamai knun..tp dgn prngai kmu skang ne,,,, pa celup tok?? klau di ikutkan aku boleh balas smua pbuatan kamu tu.. lbih dari tu pun bule.. tp bila d pkir balik, apa lar beza kami dengan kamu nty klau kami wat camtu..?? setaraf lar nty kan kna cop nda bertamadun n nda brakal.. spm is just around the corner.. pnah tpkir maw bermaafan dgn kmu b4 spm.. NAMUN SEKARANG?? Allahualam~~

p/s- kecoh g td d kelas.. bak kata salah sorg kwnku, "makin b'puak lelki2 d klas ne taw"
btw, penat aku,ameng,lt n nad jd CSI td d skulah.. namun HAMPEH!! sia2 jaa.. nda bkaitan pun bukti tu.. ;p

2 comments:

IFA Athirah said...

eh!laki tgh pling depan tu, mcm ku kenal saja..apa nama dia ek.

annafarhana said...

genji?? hahaha.. xtaw pulaa.. main ambil jaa tu.. hee

Post a Comment

Follow by Email