Welcome to my blog.. LOVE it? thank you~ HATE it? HELL is Waiting For You..MUUAAAAHHH!! ~! !!♥sukasukicacimaki♥!!

:: Gonjeng ::

Monday, 6 October 2014


What a complicated relationship hmmm
Satu benda ja yanng aku mau dia tau, AKU BUKAN JENIS YANG MINTA LAYAN 24/7 PUN DARI DIA, AKU CUMA MAU KENA INGAT JA. Setakat good night and good morning setiap hari tu pun aku sangat sangat hargai daripada orang sesibuk dia. Walaupun aku tau bukan 24/7 juga dia menghadap kerja dia tu tapi sokey im used to it ba.


Hmm kali ni aku nda merasa langsung bergaduh berbaik, merajuk memujuk, marah, sakit hati, manja2 ketawa menangis.. hmm kalau mau rasa semua tu kahwin lah!! Kahkahkah i just assumed this as a matured relationship.. katanya pun sama ‘orang tua’ kan jadi memang begini lah kali
Well honestly aku nda tau sama ada kami dapat teruskan hubungan ni sebab aku tau matlamat dia untuk kahwin. Tapi aku?? Hmmm macam jauh masi fikir pasal tu.. mama aku lagilah nda mau aku kahwin awal.. mau aku sambung master lagi.. nahhh mandul lah dia nanti tu kalau mau tunggu aku juga.. kesian juga aku.. lol so i don’t how this relationship will stop and end. I just hope it will stop calmly, peacefully without any hatred.. but i still will pray the best for us.. 
well I LOVE HIM actually


p/s: my mum know already about us.. pheww senang sikit hati

0 comments:

Post a Comment

Follow by Email