Welcome to my blog.. LOVE it? thank you~ HATE it? HELL is Waiting For You..MUUAAAAHHH!! ~! !!♥sukasukicacimaki♥!!: HARAP SAYA BAHAGIA -part 1-

:: Gonjeng ::

Saturday, 5 January 2013

HARAP SAYA BAHAGIA -part 1-

   
saya ada berkata pada ENTRI LEPAS , yang saya akan bercerita tentang my new lover..hoho
so let me tell u guys about him in this entri.. 



CHAKK!! haha
ini lar tu dia.. tapi ni bukan gambar latest.. ni time dia slim sikit.. sekarang nda macam ni mungkin sebab bahagia kali..hoho

where should i start? ok lah..
khairulanwar adamb
classmate beta

actualy ramai yang terkejut sebab kenapa baru sekarang? sedangkan kami memang 1 sekolah sejak form 1 lagi .. tapi masuk pra U baru bertaut.. hoho
mungkin sebab kami 1 kelas sekarang ni dan makin rapat..

'kerapatan' kami adalah  secara tidak langsung sebenarnya.. semua ni bermula dari muet class.. time tu kami kena suruh cari partner untuk jadi laki bini.. *katanya*
so secara undia rawak kami 'terpartner' then time tu 'terspontan' dia panggil aku HANEY sebab laki bini kunun kan.. so aku pun panggil par dia DEW sebab maw kaver nama buah kunun kan HONEYDEW.. HAHA

then lepas aktiviti tu pun still lagi kami bergila act macam laki bini.. panggil pun guna haneydew tu.. sebaba sporting kunun ..lagipun time tu dia ada gf so aku nda lar expect akan jadi apa-apa.. pada mulanya gurauan ja tu.. tapi lama-lama sangkut pula..hoho

yang buat perasan lain sudah bila dia kuat jeles dengan aku..dia kuat merajuk sama aku kunun.. nda boleh nampak aku rapat dengan lelaki lain.. hari-hari lagi chat di fb & kadang-kadang ja sms.. time tu lagi memang dia gantung dengan gf dia, tiada contact..

then ada 1 hari tu kami pergi kk kononnya maw teman bestfriend kami tu dating,,kira macam double date juga lar,, lepas ja dari tu cemburu dia makin kuat.. penat I pujuk hari-hari taw.. sampai aku pun naik darah & pesan dekat bestfriend dia "bagi taw kawan kau tu buat apa maw jeles sama aku.. kami bukan ada apa-apa..sepatutnya aku yang jeles dengan dia sebab dia ada gf"

lepas ja dia dapat pesanan tu, terus time rehat tu kami nda bertegur.. then aku perasan macam dorang ada kecoh-kecoh di belakang tapi aku yang duduk depan sekali ni nda lar peduli..

tiba-tiba si khai ni duduk sebelah aku.. 
"ok ka ni?" katanya
aku pun angguk ja lar
then tiba-tiba dia saluk poket & keluarkan something.. dia hulur sticky note yang tertulis;

    "Anna, couple kita?"

time tu aku speechless and blushing gila.. nda taw maw jawab apa.. aku memang ada hati juga dengan dia tapi fikirkan gf dia.. bila aku tanya pasal tu dia cakap dia tiada perasaan sama budak tu lagi..
belum sempat aku bagi jawapan dia sudah tayangkan sticket note tu depan seluruh kelas.. and semua orang support sambil tepuk tangan teriak

TERIMA! TERIMA! TERIMALAH DIA ANNA!

gila lar! memang aku tambah malu time tu.. then aku cuma angguk dengan malu-malu yang minta puji.. seluruh kelas pun bersorak sambil tepuk tangan sambil cakap TAHNIAH..TAHNIAH.. aihh.. segan i taw..

nda lama lepastu cikgu pun masuk kelas dengan perasaan hairan sebab kelas riuh bertepuk tangan..yang lucu cikgu pun ikut tepuk tangan tanpa tahu apa-apa.. haha



bersambung....




0 comments:

Post a Comment

Follow by Email