Welcome to my blog.. LOVE it? thank you~ HATE it? HELL is Waiting For You..MUUAAAAHHH!! ~! !!♥sukasukicacimaki♥!!: CONFESSION ALA-ALA AWANI.. LOL

:: Gonjeng ::

Thursday, 11 July 2013

CONFESSION ALA-ALA AWANI.. LOL


NAK TAHU TAK??
HARI NI HARI APA??
HARI NI HARI KHAMIS!!
JAWAPANNYA DAH 9 BULAN KITA COUPLE!!

HAHAHAHAHAH..

ni cuba try test buat pengakuan macam adik Awani kita tu.. kita?? maigaad.. adik korang k.. lol
tapi seriously memalukan laa.. tapi sokey.. dia cuma seorang budak yang mempunyai perasaan cinta di zaman teknologi IT ni.. sebab tu post bagai.. hoho

back to the topic, memang hari ni monthsarry kami pun.. saja mau bagitau sebab jeles dengan awani tu yang baru seminggu dah kecoh.. hoho

btw, HAPPY 9TH MONTHSARRY SAYANGG.. :)





































P/S: sambung PBS eko.. -,-'

0 comments:

Post a Comment

Follow by Email