Welcome to my blog.. LOVE it? thank you~ HATE it? HELL is Waiting For You..MUUAAAAHHH!! ~! !!♥sukasukicacimaki♥!!: selamat tinggal sayangkuuu.. x mudah aku pergiii... oohh woo..

:: Gonjeng ::

Tuesday, 1 May 2012

selamat tinggal sayangkuuu.. x mudah aku pergiii... oohh woo..






hmmm.. hari ni malam last tidur d rumah.. sebab besok masuk plkn sudah..*lap2 airmata*
hmm.. of course aku akan rindu mama,bapa,c ucing,bilik and katil aku!! hmm.. masakan mama pun aku rindu k.. tapi next week aku balik kejap coz mau temu duga.. hah, ni lagi aku nervous sebab aku betul2 mau ni.. rasa macam mau ambik spm gak nervous dia..*urut2 dada* 
harap2 aku dapat sebab aku betul mau ni... amiinn.. kalau aku dapat ni aku akan puasa 3 hari b'turut2.. blog ni jadi saksi.. *wink2*
lagi aku bengang, bila kpm tahun ni bagi penangguhan kat org yg mau masuk form 6... EEERRRGHHH!!!  bagitaw pun lambat baa.. besok jalan plkn malam ni baru gtaw.. barbie ahh!!! aku yang tersepit bila ramai kawan2 tarik diri last minit..... 
and lagi aku sentap bila mama aku cakap, 'x daftar form 6? manataw x lulus interview tu??' aww... nauzubillah.. macam kena rendahkan pula kemampuan aku.. aku diam ja time tuu... hmm.. now kena berusaha lepastu berdoadan tawakal kepada Allah....
ok lar, gtg guys.. bsok bgun awal... kalau panjang umur kita jumpa lagi k...... muuaaahh!!

p/s: btw, hari ni hari 1st aku guna num celcom... digi goodbye dah.....

0 comments:

Post a Comment

Follow by Email