Welcome to my blog.. LOVE it? thank you~ HATE it? HELL is Waiting For You..MUUAAAAHHH!! ~! !!♥sukasukicacimaki♥!!: Yg aku idamkan~ lalalaa~

:: Gonjeng ::

Sunday, 25 September 2011

Yg aku idamkan~ lalalaa~




Org masing2 sibuk cari Mr Right dorg kn? Tp bukan aku.. aku teda feel maw fkir tu skarang.. lari n mgelak dpd smua tu ada larr.. tp 1 ary nty mst aku maw jga tu kan.. smua org ada jejaka yg di idamkan.. aku pn maw wat jga lar ciri2 lelaki idaman aku.. kpd yg pernah tnya psal ne tp aku nda pernah jwb, naah,, skrang aku jwab.. tp aku nda maw sentuh psal appearance dorg, aku just maw ceta psal attitudes sejaa….

1.     Paling penting, aku nda maw lelaki yang sensitive sangat.. Especially yg ckit2 nak nangis.. ckit2 maw emosi.. eee.. pliz lar.. aku pn tak gitu.. ngalahkan pompuan..

2.    Aku nda suka lelaki yang serius sgt.. smpai bckp n texting pn guna ayat karangan n hang tuah.. aku lebih selesa dengan org yg sempoi jaa.. chill ja baa..


3.    Aku nda suka lelaki yang boleh bwat aku aku rimas!! Mknanya aku nda slesa lar dgn gaya dya tu…

4.    Aku harap aku dapat lelaki yang pndai bguraw tp nda lar over sangat smpai boleh nyakitkan hati,, stakat kasi cheer up hati aku jaa n boleh ktawa brsama..


5.    Kan best klau aku dpt orang yang kpala ada gila2 ckit mcm aku.. yg aku boleh bguraw cmna dgn dya pn tp dya lngsung nda pernah ambil aty

6.    Sporting. Best tu klau aku boleh ceta apa2 ja dengan dya n share apa2 ja masalah dengan dya.. dya bukan stakat boyfriend, tp jga bestfriend aku


7.    Yang memahami aku and yang penting boleh terima aku seadanya.. =)

8.    Caring tp tak lar over sangat smpai dya maw taw aku kat mana stiap masa smpai rasa teda kbebasan


9.    Apa yg penting??? KESABARAN!! Aku suka lelaki yg sabar n nda pemanas lagi2 dengan perangai aku yg ada sedikit nakal ne.. hihi

10. Suka nasihat n tegur aku klau aku wat sumthing yg salah.. tu lar langkah pertama untuk bimbing aku


11.  Nda payah lar baik sngat sbab no one perfect n aku akn rasa mcm org jahat ja klau dya tu tlmpaw baik

12. Dya nda payah berubah untuk aku n aku pn nda perlu berubah utk dya.. Just be ourselves.. J


13. Hormat my parents n org tua

14. Always take care of me and protective


15. SETIA!! Tu yang paling pnting

16. Suka berterus terang no matter baik or buruk


17. Jujur lar padakuuuuu~~ haha

18. Nda EGO n cpat mengalah klau dengan aku tp nda pyh lar tnduk sgt dgn aku

Ewm.. apa lagi arr?? Mcm bannyak baa lgi tp nda dpt ingat skang.. nty klau aku ingat balik aku update g ar.. hehe.. aku belum jmpa lagi lelaki yang ada ciri2 camni.. tp ada ex aku yg ada ciri2 diatas n dats y susah aku maw kasi lupa dyaa,, hmmm
Macam ada sdikit mustahil kan aku maw dpt lelaki yg ada ciri2 diatas sbab no one’s perfect.. tapi ne just apa yg aku idamkan n nda semua yg kita maw akan dapat kn?? Just redha dgn ktentuan tuhan nty.. kita Cuma mampu berdoa utk harapkan yg terbaik utk kita… J

0 comments:

Post a Comment

Follow by Email